Felhívások

Winter kúp 3, most belehúzunk!

Folytatódik a  régió legkeményebb terepkerékpárverseny-sorozata, a WINTER KÚP! Az ötfordulós téli kupasorozat nem véletlenül viseli a WINTER KÚP nevet.   A versenysorozat azért neveztük el így, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha valaki képes lesz mind a öt fordulót teljesíteni, sokkal erősebb immunrendszerrel köszönti a tavaszt! A  fordulók alatt öt különböző helyszínen (minden esetben terepen), más-más képességet fogunk tesztelni és fejleszteni. Ilyen például az állóképesség, az ügyesség, a kitartás, a tájékozódó képesség és persze a humorérzék!   A fordulók helyszíneit úgy választjuk ki, hogy hűen tükrözze a kiskunsági régió, sokszor feledésbe merült értékeit, történelmi és földrajzi érdekességeit.

Bővebben

Winter kúp 2, a kezelés folytatódik

Folytatódik a régió legkeményebb terepkerékpárverseny-sorozata, a WINTER KÚP!
Az ötfordulós téli kupasorozat nem véletlenül viseli a WINTER KÚP nevet. A versenysorozat azért kapta ezt különleges nevet, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha valaki képes lesz mind a öt fordulót teljesíteni, sokkal erősebb immunrendszerrel köszönti a tavaszt! A fordulók alatt öt különböző helyszínen (minden esetben terepen), más-más képességet fogunk tesztelni. Ilyen például az állóképesség, az ügyesség, a kitartás és persze a humorérzék!

Bővebben

Winterkúp 2019/20 1. forduló

Folytatódik a  régió legkeményebb terepkerékpárverseny-sorozata, a WINTER KÚP! A ötfordulós téli kupasorozat nem véletlenül viseli a WINTER KÚP nevet. A versenysorozat azért kapta ezt különleges nevet, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha valaki képes lesz mind a öt fordulót teljesíteni, sokkal erősebb immunrendszerrel köszönti a tavaszt! A  fordulók alatt öt különböző helyszínen (minden esetben terepen), más-más képességet fogunk tesztelni. Ilyen például az állóképesség, az ügyesség, a kitartás és persze a humorérzék!

Bővebben

VeloMeNŐ - Kerékpáros edzés hölgyeknek

Kerékpáros edzés hölgyeknek.
 
A VeloMeNŐ azoknak a nőknek szól, akik szerint a bringával nem csak a boltba vagy munkába lehet járni. Akik ennél többre, másra vágynak. Akik kitörtének a fitneszterem falai közül. Akik élvezni akarják a szabadságot. Akik célokat tűztek ki maguk elé, ezért szeretnének rendszeresen és tudatosan tekerni, edzői segítséggel.

Bővebben

Bringás tábor 2019. tavasz - BRAC


Bringás tábort szervezünk a Veloroom kerékpárbolt és szerviz közreműködésével a mesés adriai szigetre, Brac-ra. Szeretnénk jól érezni magunkat és szeretnénk, ha a velünk tartó kerékpárosok is jó élményekkel gazdagodnának és térnének haza.  A sportértéket azért nem elfelejtve, most inkább az aktív kikapcsolódást tűznénk ki a Sutivan-ban lévő bázisunk képzeletbeli zászlajára. Azért Brac, mert ebben időszakban minimális közúti forgalom, de a jó minőségű utak,  a változatos terepviszonyok, a történelmi emlékek is ideális lehetőséget nyújtanak a bringával túrázók számára!

Bővebben

WINTER KÚP 2019/01/09 III. FORDULÓ

Folytatódik a régió legkeményebb terepkerékpár-verseny sorozata, a WINTER KÚP! A négyfordulós téli kupasorozat nem véletlenül viseli a WINTER KÚP nevet. A versenysorozat azért kapta ezt különleges nevet, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha valaki képes lesz mind a négy fordulót teljesíteni, sokkal erősebb immunrendszerrel köszönti a tavaszt! A négy forduló alatt, négy különböző helyszínen (minden esetben terepen), más-más képességet fogunk tesztelni. Mint például az állóképesség, az ügyesség, a kitartás és persze a humorérzék!

Bővebben

WINTER KÚP 2018/01/19 2. FORDULÓ

Folytatódik a régió legkeményebb terepkerékpár-verseny sorozata, a WINTER KÚP! A négyfordulós téli kupasorozat nem véletlenül viseli a WINTER KÚP nevet. A versenysorozat azért kapta ezt különleges nevet, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha valaki képes lesz mind a négy fordulót teljesíteni, sokkal erősebb immunrendszerrel köszönti a tavaszt! A négy forduló alatt, négy különböző helyszínen (minden esetben terepen), más-más képességet fogunk tesztelni. Mint például az állóképesség, az ügyesség, a kitartás és persze a humorérzék!

Bővebben

WINTER KÚP 2018/19 1. FORDULÓ

Folytatódik a  régió legkeményebb terepkerékpárverseny-sorozata, a WINTER KÚP! A négyfordulós téli kupasorozat nem véletlenül viseli a WINTER KÚP nevet. A versenysorozat azért kapta ezt különleges nevet, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha valaki képes lesz mind a négy fordulót teljesíteni, sokkal erősebb immunrendszerrel köszönti a tavaszt! A négy forduló alatt, négy különböző helyszínen (minden esetben terepen), más-más képességet fogunk tesztelni. Mint például az állóképesség, az ügyesség, a kitartás és persze a humorérzék! Az 1. forduló kiírása lentebb!

Bővebben

Veloroom Challenge

Azt a célt tűztük ki, hogy rendszeres hétvégi közös tekerésekkel felrázzuk a bringás életet a városban. Minden alkalommal a Kecskeméti Első Sor vagy VeloMelo+ tapasztaltabb bringásainak vezetésével, szombaton és vasárnap, bejárjuk a környék ismert és kevésbé ismert kerékpáros útvonalait.

Bővebben

Bringás tábor Brac - 2018 ősz

Bringás tábort szervezünk a Veloroom kerékpárbolt és szerviz közreműködésével a mesés adriai szigetre, Brac-ra. Szeretnénk jól érezni magunkat és szeretnénk, ha a velünk tartó kerékpárosok is jó élményekkel gazdagodnának és térnének haza.  A sportértéket azért nem elfelejtve, most inkább az aktív kikapcsolódást tűznénk ki a Sutivan-ban lévő bázisunk képzeletbeli zászlajára.

Bővebben

VII. Háztájit az aszfaltra háziverseny és túlélőtúra

Ha a locsolkodást túlélted, ez is menni fog!
Itt a tavasz, egyre fickósabb a "Sor" továbbá egyre többen bringázunk az egészségünk miatt, vagy kedvtelésből vagy mert a szomszéd is bringázik... és elérkezettnek láttuk az időt, hogy végérvényesen megnyissuk  az országúti szezont!

Bővebben

II. Vad Kunság kerékpáros tájékozódási túra

A helyszín: a Kiskunság „vadregényes tája”.  Ami miatt számunkra különleges: ez az útvonal csak nagyon rövid ideig bringázható ... Naná hogy télen! Ami miatt titokzatos: nagyon közel van Kecskeméthez, mégis nagyon kevesen ismerik igazán. Ami miatt egyedi:  bringás esemény nyomvonala nagyon ritkán vezet ennyire különböző útburkolati viszonyok között. Homok, föld, aszfalt, sár,  hó?, erdei ösvény, dimbek-dombok tarkítják az útvonalat.FONTOS: A TÚRA EGYBEN A VELOROOM TÉLI KUPA  SORON KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁSA IS!

Bővebben

Linartech Cyclocross Magyar Kupa záró forduló

Ismered a mondást: elsőkből lesznek az utolsók. Így van ez most is, amikor a Kecskeméti Első Sor SE megrendezi a Cyclocross Magyar Kupa záró futamát a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Hiszen az év első versenye a futam utolsó versenye is egyben. És minden valószínűség szerint a legizgalmasabb! De hagyjuk a felesleges szövegelést, adjuk át mélyenszántó gondolatok helyét a mélyen szántó kerekeknek!

Bővebben

Veloroom Téli Kupa

Amatőr téli terepkerékpáros versenysorozat a Veloroom kerékpárbolt rendezésében és támogatásával.

A tél közeledtével, a rendszeresen kerékpározók gondolatai mindig egy fontos kérdés körül kavarognak: most hol és hogyan fogok bringázni? Mi lesz a nehezen megszerzett formámmal???
Ezekre a kérdésekre igyekszünk alternatívát adni a Veloroom Téli Kupa terepkerékpáros versenysorozattal.

Bővebben

Linartech Cyclocross Magyar Kupa

Rendező: Kecskeméti Első Sor SE

A verseny időpontja: 2016. november 6. vasárnap

A verseny helyszíne: Benkó Zoltán Szabadidőközpont 6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 7.

A szabadidőközpont 174 hektárnyi füves-fás parkja csodálatos természeti környezetet biztosíthat egy könnyed sétához, kocogáshoz vagy egy kellemes vasárnap délutánhoz, de ha valami igazi adrenalin bombára vágysz, gyere el a Cyclocross Magyar Kupa kecskeméti futamára!

(www.szabadidokozpont-kecskemet.hu)

Bővebben

VI. "Háztájit az aszfaltra" háziverseny és túlélőtúra

Idén VI. alkalommal rendezzük a "Háztájit", ezért már joggal nevezhetjük ezt a kis házi versenyünket és túránkat a "hagyományos kiskunsági egynapos klasszikus"-nak, ahol minden bringás izgalommal telve pattan nyeregbe, hogy aztán kicsit kipirulva, de elégedett és boldogan szálljon le a drótszamárról!

Bővebben

Veloroom Kupa 2016

Mottó: "ami késik , az nem múlik el 2016ban sem”

A Kecskeméti Első Sor Sportegyesület a Veloroom Kerékpárbolt támogatásával már hagyományosnak nevezhető egyéni indításos időfutamot( magyarul Veloroom Kupát) rendez, a Hetényegyháza és Kerekegyháza közötti 5 km hosszú síkon .
A Veloroom Kupa egy olyan versenysorozat, ahol a küzdelem a fontos! Itt elsősorban nem egymás, hanem a stopper ellen szállunk nyeregbe, és teszteljük le aktuális formánkat és kitartásunkat.

Bővebben

Nyári edzőtábor 2016

Ismét a Bonyhád környéki dombságot veszik célba azok a kerékpárosok és triatlonisták, akik úgy érzik, hogy ennek az idénynek még koránt sincs vége. 2016. június 11-14-ig, a már jól ismert helyi síkvidék helyett, új kihívásokat keresünk! Hogy minden simán menjen a dombokon, Sáfár Tamás szakmai támogatására számíthatnak a résztvevők!

Bővebben