Bringás tábor Brac - 2018 ősz

2018. augusztus 20. hétfő
 

Bringás tábort szervezünk a Veloroom kerékpárbolt és szerviz közreműködésével a mesés adriai szigetre, Brac-ra. Szeretnénk jól érezni magunkat és szeretnénk, ha a velünk tartó kerékpárosok is jó élményekkel gazdagodnának és térnének haza.  A sportértéket azért nem elfelejtve, most inkább az aktív kikapcsolódást tűznénk ki a Sutivan-ban lévő bázisunk képzeletbeli zászlajára.

 

Azért Brac, mert az őszi időszakban itt a legnagyobb a napsütéses órák száma Horvátországban, de a jó minőségű utak, a minimális közúti forgalom, a változatos terepviszonyok, a történelmi emlékek is ideális lehetőséget nyújtanak a bringával túrázók számára!

Pontosan hol?

A tábor főhadiszállása, egy igazi mediterrán hangulatú, 640 főt számláló halászfaluban, Sutivanban lesz. Innen kiindulva, naponta túrázva járnánk be a kis dalmát sziget minden szegletét.

Minden nap, előre megtervezett kerékpáros túrákkal ismerkednénk meg a sziget látványosságaival, a dalmáciai szigetvilág  legmagasabb pontjával, a Vidova Gora-val, egy középkori étteremmel, és a minden helyi képeslapon visszaköszönő „Arany Szarv” partszakasszal

Lesznek hullámos terepen áthaladó útvonalak, lesznek jellemformáló emelkedők és technikás lejtők egyaránt.

Kik?

Minden kerékpározni szerető sporttársat szeretettel várunk, de egy dolgot mindenképp figyelembe kell venni a jelentkezőknek:

Akár rekreációs, akár sportcéllal vesz részt a táborban, szükséges lesz  egy kis bringás tapasztalat! Vagyis a tábor azok számára ideális és kifizetődő, akik legalább heti rendszerességgel bringáztak, kocogtak vagy spinningeltek az elmúlt időszakban.

Természetesen a csapat tagjai különböző célokkal, felkészültséggel érkeznek a szigetre, ezért minden túra esetében lesz egérút is, de akiben még marad energia, folytatja útját a túravezető társagában.

Szeretnénk, ha jönnének családok is. Ebben az esetben addig, míg a család egyik tagja bringázik, a többiek túrázhatnak, sétálhatnak a faluban, a hegyen, vagy éppen a tengerparton.

Este pedig közös élménybeszámoló és hangulatos, vidám beszélgetések várnak mindenkire, a szállás közösségi terében.

Mivel, hogyan?

Az országúti kerékpár mellett természetesen részt lehet venni montival, fitness és trekking is kerékpárral is, de lehetőleg slick gumikkal legyenek szerelve. Persze montival is számos felfedezésre váró útvonal van a szigeten.

Tartalék gumibelsőt mindenki hozzon magával, a sisak használata mindenkinek kötelező a kerékpározások alkalmával. Kisebb műszaki problémákat menet közben, a nagyobbak este, kerékpároknak fenntartott garázsban igyekszünk megoldani! A sportszakmai iránymutatást, Sáfár Tamás, a Piroska Szörp Kecskeméti ES edzője adja, aki egyben a túrákat is vezeti. Tamás biztosítja majd mindenki - céljainak és felkészültségének megfelelő - segítséget. A STRAVA ingyenes applikáció és pulzusmérő használata ajánlott.

 

A táborok időpontjai :  

 

 

 

 

  • október 5-től 10-ig tart, 6 nap, 5 éjszaka

 

 

 

 

 

 

 

  • október 19-től 24-ig tat 6nap, 5 éjszaka

 

 

 

 

 

 

 

A tábor ára: 77.000 forint/fő

A minimális létszám 11 fő

 

 

Az ár tartalmazza:

a kerékpárok műszaki átvizsgálását a Veloroom kerékpárboltban

5 éjszaka szállás, 2 és 4 ágyas apartmanokban

idegenforgalmi adót

közös országúti túrákat és edzéseket

sportszakmai és műszaki segítséget

szervizhátteret

hamisítatlan mediterrán hangulatot

szervezést

 

Az ár nem tartalmazza:

utazás költségét (utazás módja alapvetően saját autóval, saját szervezésben, de természetesen segítünk az összeszervezésben, az autók költséghatékony feltöltésében)

az étkezést(a szállástól pár percre található élelmiszer bolt)

a fakultatív programok árát

baleset-és utasbiztosítást

 

Fizetési feltételek:

A tábor díját kettő részletben kell kiegyenlíteni.

 

 

 

 

 

 

  • Átutalással 30.000 Ft-ot, az első csoport és a második csoport esetében is legkésőbb 2018. szeptember 25-ig , a második. Ez az időpont egyben a jelentkezés végső határideje is.

 

 

 

 

 

 

Számlaszám adatai: Velomelo Kft, 10401165-50526871-88531001  

közlemény: Brac 2018 ősz  és a résztvevő neve

 

 

 

 

 

 

  • Fennmaradó 47.000 Ft-ot készpénzben befizetni, a Veloroom kerékpárboltban (6000 Kecskemét, Petőfi Sándor u.11.) a csoportos megbeszélés alkalmával.

 

 

 

 

 

 

FIGYELEM! AZ ELSŐ TURNUSRA (2018. OKTÓBER 5-10.)  VÉSZESEN FOGYNAK A HELYEK!!!

 

 

 

 

 

további információ: 

Sáfár Tamás 

tel: 06 30 3139957

email : tamasafar@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

legújabb információk