Veloroom Challenge

2018. augusztus 26. vasárnap
 

Azt a célt tűztük ki, hogy rendszeres hétvégi közös tekerésekkel felrázzuk a bringás életet a városban. Minden alkalommal a Kecskeméti Első Sor vagy VeloMelo+ tapasztaltabb bringásainak vezetésével, szombaton és vasárnap, bejárjuk a környék ismert és kevésbé ismert kerékpáros útvonalait.

 

A szombati 50-75 km közötti táv, lazább 25-30 km/h barátkozós tekerés. A vasárnapi egy tempósabb és egyben hosszabb kihívás is. Itt a tervezett100-150 km közötti távolság, várható átlagsebessége 32km/h.  A szombati eseményre a csoportos bringázás rejtelmeivel ismerkedő kerékpárosokat várjuk, de a pusztán regenerálódni vágyóknak is jó alkalom lehet.

Vasárnap „menés” van. Ide azok csatlakozzanak, aki megfelelő rutinnal és sok nyeregben töltött órával rendelkeznek már az idényben.

De szeretnénk motiválni az újonnan közénk csöppent bringásokat. A Veloroom Kerékpárbolt jóvoltából elindítunk egy kihívást: az a kerékpáros, aki még nem tagja a Kecskeméti Első Sornak a VeloMelo és a VeloMelo+ zárt csoportoknak, és a legtöbb szombati és/vagy vasárnapi közös tekerésen részt vesz, A VÉGÉN HAZAVIHETI EZT A FANTASZTIKUS, EGYEDI MEZT! (Mely a későbbiek folyamán pengő forintokért mások számára is elérhetővé válik a Veloroom Kerékpárboltban!)

 

 A KRESZ szabályainak betartása és sisak használat minden résztvevő számára kötelező! Az esemény vezetőjének az útmutatását kérjük követni (1-es vagy 2-es sor, vezetés váltás stb). Minden résztvevő megfelelő műszaki állapotú kerékpárral vehet részt az eseményen. Mindenki saját felelősségére vesz részt a tekeréseken, a rendező semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen bekövetkezett károkért!

legújabb információk