Bringás tábor 2019. tavasz - BRAC

2019. január 31. csütörtök

Bringás tábor 2019. tavasz - BRAC

 


Bringás tábort szervezünk a Veloroom kerékpárbolt és szerviz közreműködésével a mesés adriai szigetre, Brac-ra. Szeretnénk jól érezni magunkat és szeretnénk, ha a velünk tartó kerékpárosok is jó élményekkel gazdagodnának és térnének haza.  A sportértéket azért nem elfelejtve, most inkább az aktív kikapcsolódást tűznénk ki a Sutivan-ban lévő bázisunk képzeletbeli zászlajára. Azért Brac, mert ebben időszakban minimális közúti forgalom, de a jó minőségű utak,  a változatos terepviszonyok, a történelmi emlékek is ideális lehetőséget nyújtanak a bringával túrázók számára!

 

Pontosan hol?
A tábor főhadiszállása, egy igazi mediterrán hangulatú, 640 főt számláló halászfaluban, Sutivanban lesz. Innen kiindulva, naponta túrázva járnánk be a kis dalmát sziget minden szegletét.
Minden nap, előre megtervezett kerékpáros túrákkal ismerkednénk meg a sziget látványosságaival, a dalmáciai szigetvilág  legmagasabb pontjával, a Vidova Gora-val,  és a minden helyi képeslapon visszaköszönő „Arany Szarv” partszakasszal. Kerékpározás közben, a gasztronómia oltárán is többször adózunk!
Lesznek hullámos terepen áthaladó útvonalak, lesznek jellemformáló emelkedők és technikás lejtők egyaránt.

 

Kiknek szervezzük?
Minden kerékpározni szerető sporttársat szeretettel várunk, de egy dolgot mindenképp figyelembe kell venni a jelentkezőknek:
Akár rekreációs, akár sportcéllal vesz részt a táborban, szükséges lesz  egy kis bringás tapasztalat! Vagyis a tábor azok számára ideális és kifizetődő, akik legalább heti rendszerességgel bringáztak, kocogtak vagy spinningeltek az elmúlt időszakban.
Természetesen a csapat tagjai különböző célokkal, felkészültséggel érkeznek a szigetre, ezért minden túra esetében lesz egérút is, de akiben még marad energia, folytatja útját a túravezető társagában.
Szeretnénk, ha jönnének családok is. Ebben az esetben addig, míg a család egyik tagja bringázik, a többiek túrázhatnak, sétálhatnak a faluban, a hegyen, vagy éppen a tengerparton.
Este pedig közös élménybeszámoló és hangulatos, vidám beszélgetések várnak mindenkire, a szállás közösségi terében, vagy egy tengerparton lévő kávézóban vagy pizzériában.

 

Mivel, hogyan?
Az országúti kerékpár mellett természetesen részt lehet venni montival, fitness és trekking is kerékpárral is, de lehetőleg slick gumikkal legyenek szerelve. Persze montival is számos felfedezésre váró útvonal van a szigeten.
Tartalék gumibelsőt mindenki hozzon magával, a sisak használata mindenkinek kötelező a kerékpározások alkalmával. Kisebb műszaki problémákat menet közben, a nagyobbak este, kerékpároknak fenntartott garázsban igyekszünk megoldani! A sportszakmai iránymutatást, Sáfár Tamás, a Kecskeméti ES edzője adja, aki egyben a túrákat is vezeti. Tamás biztosítja majd mindenki - céljainak és felkészültségének megfelelő - segítséget. A STRAVA ingyenes applikáció és pulzusmérő használata ajánlott.

 

A tábor időpontja:  
március 28-től árpilis 2-ig tart, 6 nap, 5 éjszaka
A tábor ára: 79.000 forint/fő
A minimális létszám 12 fő

 

Az ár tartalmazza:

 • a kerékpárok műszaki átvizsgálását a Veloroom kerékpárboltban
 • 5 éjszaka szállás, 2 és 4 ágyas apartmanokban
 • idegenforgalmi adót
 • közös országúti túrákat és edzéseket
 • sportszakmai és műszaki segítséget
 • szervizhátteret
 • hamisítatlan mediterrán hangulatot
 • szervezési költségeket

 

Az ár nem tartalmazza:

 • utazás költségét (utazás módja alapvetően saját autóval, saját szervezésben, de természetesen segítünk az összeszervezésben, az autók költséghatékony feltöltésében)
 • az étkezést(a szállástól pár percre található élelmiszer bolt)
 • a fakultatív programok árát
 • baleset-és utasbiztosítást

 

Fizetési feltételek:

 • A tábor díját kettő részletben kell kiegyenlíteni.
 • Átutalással 40.000 Ft-ot, legkésőbb 2018. március 20-ig a második. Ez az időpont egyben a jelentkezés végső határideje is.
 • Számlaszám adatai: Velomelo Kft, 10401165-50526871-88531001  
 • közlemény: Brac 2019 tavasz  és a résztvevő neve
 • Fennmaradó 39.000 Ft-ot készpénzben befizetni, a Veloroom kerékpárboltban (6000 Kecskemét, Petőfi Sándor u.11.) a csoportos megbeszélés alkalmával.

 

További információ: 
Sáfár Tamás 
tel: 06 30 3139957
email : tamasafar@gmail.com

legújabb információk