Brac 2019 ősz

2019. augusztus 28. szerda
 
 

Kerékpáros kirándulást szervezünk a Veloroom kerékpárbolt és szerviz közreműködésével a mesés adriai szigetre, Brac-ra. Szeretnénk jól érezni magunkat és szeretnénk, ha a velünk tartó kerékpárosok is jó élményekkel gazdagodnának és térnének haza.  A sportértéket azért nem elfelejtve, most inkább az aktív kikapcsolódást tűznénk ki a Sutivan-ban lévő bázisunk képzeletbeli zászlajára.

 

Azért Brac, mert Horvátországban az őszi időszakban itt a legnagyobb a napsütéses órák száma, de a jó minőségű utak, a minimális közúti forgalom, a változatos terepviszonyok és a történelmi emlékek mind ideális lehetőséget nyújtanak a bringával túrázók számára!

Pontosan hol?

A tábor főhadiszállása, egy igazi mediterrán hangulatú, 640 főt számláló halászfaluban, Sutivanban lesz. Innen kiindulva, naponta túrázva járnánk be a kis dalmát sziget minden szegletét.

Minden nap, előre megtervezett kerékpáros túrákkal ismerkednénk meg. A sziget látványosságaival, a dalmáciai szigetvilág  legmagasabb pontjával, a Vidova Gora-val, egy középkori étteremmel, és a minden helyi képeslapon visszaköszönő „Arany Szarv” partszakasszal

Lesznek hullámos terepen áthaladó útvonalak, lesznek jellemformáló emelkedők és technikás lejtők egyaránt.

Kik?

Minden kerékpározni szerető sporttársat szeretettel várunk, de egy dolgot mindenképp figyelembe kell venni a jelentkezőknek:

Akár rekreációs, akár sportcéllal vesz részt a táborban, szükséges lesz  egy kis bringás tapasztalat! Vagyis a tábor azok számára ideális és kifizetődő, akik legalább heti rendszerességgel bringáztak, kocogtak vagy spinningeltek az elmúlt időszakban.

Természetesen a csapat tagjai különböző célokkal, felkészültséggel érkeznek a szigetre, ezért minden túra esetében lesz egérút is, de akiben még maradt energia az folytatja útját a túravezető társagában.

Családok részvételére is számítunk, hiszen amíg a család egyik tagja bringázik, a többiek túrázhatnak, sétálhatnak a faluban, a hegyen, vagy éppen a tengerparton.

A kerékpáros túrázással ismerkedők részére E-bike-ot is tudunk biztosítani 15.000 ft/ nap áron.

Este pedig közös élménybeszámoló és hangulatos, vidám beszélgetések várnak mindenkire, a szállás közösségi terében.

Mivel, hogyan?

Az országúti kerékpár mellett természetesen részt lehet venni montival, fitness és trekking kerékpárral is, de lehetőleg slick gumikkal legyenek szerelve. Persze montival is számos felfedezésre váró útvonal van a szigeten.

Tartalék gumibelsőt mindenki hozzon magával, a sisak használata mindenkinek kötelező a kerékpározások alkalmával. Kisebb műszaki problémákat menet közben, a nagyobbakat este, kerékpároknak fenntartott garázsban igyekszünk megoldani! A sportszakmai iránymutatást, Sáfár Tamás, a Szeleshát Birtok Kecskeméti ES edzője adja, aki egyben a túrákat is vezeti. Tamás biztosítja majd mindenki - céljainak és felkészültségének megfelelő - segítséget.  A STRAVA ingyenes applikáció és pulzusmérő használata ajánlott.

 

A tábor időpontja:  

 

 • október 3-tól 8-ig tart, 6 nap, 5 éjszaka

 

 

 • A tábor ára: 83.000 forint/fő

 

 

 • A minimális létszám 11 fő

 

 

Az ár tartalmazza:

 

 • kerékpárok műszaki átvizsgálását a Veloroom kerékpárboltban

 

 

 • 5 éjszaka szállás, 2 és 4 ágyas apartmanokban

 

 

 • idegenforgalmi adót

 

 

 • közös országúti túrákat és edzéseket

 

 

 • sportszakmai és műszaki segítséget

 

 

 • szervizhátteret

 

 

 • hamisítatlan mediterrán hangulatot

 

 

 • szervezést

 

 

Az ár nem tartalmazza:

 

 • az utazás költségét (utazás módja alapvetően saját autóval, saját szervezésben, de természetesen segítünk az összeszervezésben, az autók költséghatékony feltöltésében)

 

 

 • az étkezést (a szállástól pár percre található élelmiszer bolt)

 

 

 • a fakultatív programok árát

 

 

 • baleset-és utasbiztosítást

 

 

Fizetési feltételek:

A túra díját készpénzben kell kiegyenlíteni 2019.09.26-ig, a Veloroom kerékpárboltban (6000 Kecskemét, Petőfi Sándor u.11.)

 

további információ: 

Sáfár Tamás 

tel: 06 30 3139957

email : tamasafar@gmail.com

legújabb információk