Nyári edzőtábor 2016

2016. május 25. szerda

Nyári edzőtábor 2016

 

Ismét a Bonyhád környéki dombságot veszik célba azok a kerékpárosok és triatlonisták, akik úgy érzik, hogy ennek az idénynek még koránt sincs vége. 2016. június 11-14-ig, a már jól ismert helyi síkvidék helyett, új kihívásokat keresünk! Hogy minden simán menjen a dombokon, Sáfár Tamás szakmai támogatására számíthatnak a résztvevők!

 

A 2016. június 11-14-ig tartó edzőtábor ,melynek központja a gyönyörű zsákfaluban, Bátaapátiban található Naspolya Panzió(www.naspolyapanzio.hu]), már bevált hely, ahol nyugodt környezettel és speciális kerékpáros menüsorral kedveskednek a vendéglátók! A szervezők több útvonalat is kijelölnek, annak érdekében, hogy mindenki a maga szintjén élvezhesse a bringázást. A tapasztaltabbak, a versenyezni vágyók, napi kettő, kemény és még keményebb edzésen vehetnek részt a Kecskeméti Első Sor tagjaival, míg a többiek kedvükre túrázhatnak javasolt útvonalakon. Így akár családi programnak is beillik ez a nem mindennapi kerékpáros edzőtábor!

Aki nem szeretne, vagy nem tud végig jelen lenni az edzőtáborban, természetesen az is jöhet! Ő természetesen arányosan kevesebbet fizet és sajnos edz is.

Hogy miért lehet hasznos ?

- mert nem kell a világvégére menni, hogy új impulzusokat szerezz

- mert az okos sportoló tudja, hogy tanulni mindig lehet és kell is

- mert sokszor útba ejtjük a szálkai emelkedőt, a triatlonisták egyik kedvenc emelkedőjét

- mert jó kis edzés ahhoz, hogy megjavítsd a legjobbadat a kedvenc útvonaladon vagy a legközelebbi versenyen

- mert több olyan biciklista lesz ott, akiktől tanulni lehet.

***** Szállás: Naspolya Panzió, 7164 Bátaapáti, Deák u. 1.

Ellátás: 4 nap bringa 3 éjszaka 2 nap teljes ellátás a panzióban, étkezés: speciális kerékpáros menüsor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Utazás: egyénileg

Ár: 29 000Ft/fő

Maximális létszám 20 fő!

Jelentkezni lehet a Veloroom Kerékpárboltban (6000, Kecskemét, Petőfi S. u 11.) június 10-ig, 15 000Ft előleg befizetésével vagy személyesen Sáfár Tamásnál (30 5846778)

legújabb információk