VI. "Háztájit az aszfaltra" háziverseny és túlélőtúra

2016. október 13. csütörtök
 

Idén VI. alkalommal rendezzük a "Háztájit", ezért már joggal nevezhetjük ezt a kis házi versenyünket és túránkat a "hagyományos kiskunsági egynapos klasszikus"-nak, ahol minden bringás izgalommal telve pattan nyeregbe, hogy aztán kicsit kipirulva, de elégedett és boldogan szálljon le a drótszamárról!

 

Hát nézzük a kiírást:

Egyre fickósabb a "Sor" és egyre többen bringázunk az egészségünk miatt, vagy kedvtelésből vagy mert a szomszéd is bringázik... és elérkezett láttuk az időt, hogy lezárjuk ezt az országúti szezont, hogy elkezdhessük a cyclocross idényt!

***

Ez a versenyzői ambíciókkal rendelkező bringásoknak azért jó, mert így idény végén mindenkiben marad egy kis KRAFT, amit most végleg lerakhat az aszfaltra.

***

Aki nem akar versenyezni, vagy nem érzi magát elég felkészültnek még, hogy megmérettessen, az a megszokott tempóban, beszélgetve esetleg egy-egy kávéra megállva teljesíti a távot.

Gyülekező: 13:30 Veloroom kerékpárbolt, Kecskemét, Petőfi S. u. 11

!!!! Fontos: az esemény kis forgalmú, de nem lezárt és nem biztosított utakon zajlik, változó minőségű burkolaton!

Az első beérkező jutalma a szokásos: az Ő életfontosságú szervei jutnak leggyorsabban megfelelő mennyiségű oxigénhez!

A KRESZ SZABÁLYAIT MINDENKINEK BE KELL TARTANIA, SISAK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ!!!LÁMPA SZINTÉN KÖTELEZŐ.

MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGERE VESZ RÉSZT AZ ESEMÉNYEN, AZ ESETLEGES BALESETÉRT A SZERVEZŐK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALNAK!

Íme, a tervezett útvonal: Tesco körforgalom-Méntelek-Ladánybene-Kunbaracs-Kunadacs-Szabadszállás-Kerekegyháza-Méntelek-Tesco körforgalom.!!!

Az útvonal :

https://www.bikemap.net/en/route/2837306-haztajit-az-aszfaltra/

Jó hátszelet!

legújabb információk